Turgut Özal velilerini CHP’mi örgütlüyor

Düzce’de 23 Kasım depreminin ardından ağır hasar alan Turgut Özal Anadolu Lisesi öğrencilerinin Azmimilli İlkokulu’nda eğitimlerine devam etmeleri kararı alındı. Veliler bu duruma tepki gösterirken, yaptıkları yürüyüşe CHP’nin de destek vermesi akıllara “Velileri CHP’mi örgütlüyor?” sorularını getirdi
 Tarih: 11-09-2023 19:23:04   Güncelleme: 11-09-2023 19:28:04
Turgut Özal velilerini CHP’mi örgütlüyor

Düzce’de 23 Kasım depreminin ardından ağır hasar alan Turgut Özal Anadolu Lisesi binasının yenisi yapılana kadar öğrencilerin bir kısmının Azmimilli Mahallesi’nde bulunan Azmimilli İlkokulu’nun eski binasında eğitim yapmaları uygun görüldü. Okulda çocukları olan veliler ise bu duruma karşı çıkarak çocuklarının daha iyi bir okulda eğitim görmesi için mücadele başlattı.

Aradan geçen zaman içerisinde velilerin mücadeleleri yerini siyasi hareketlere bırakmaya başladı. Son olarak tepkilerini dile getirmeye çalışan velilerin Düzce Belediyesi ile Anıtpark arasında yaptığı yürüyüşte CHP Merkez İlçe yöneticilerinin görülmesi ‘Velileri CHP’mi örgütlüyor?” sorularını akıllara getirdi.

Diğer yandan CHP’’nin vekili olmasına rağmen herhangi bir girişimde bulunmaması ancak CHP Merkez İlçe yöneticilerinin grubun içinde amaçsızca yürümesi ise CHP’nin bu sorun üzerinden siyasi rant elde etmeye çalıştığını ortaya çıkardı.

Bununla birlikte akıllara Gezi Parkı olayları geldi. Ağaç kesilmesine karşı çıkanların başlattığı eylemlere özellikle CHP ve diğer sol örgütlerin destek vermesi ile olaylar kontrolden çıkarak çözülemez hale gelmişti. Ağaçların kesilmesini protesto edenlerin haklı eylemleri ise adeta meydan muharebesine dönüşmüştü.

KAYNAK: DÜZCE SON HABER

Etiketler
  Bu haber 756 defa okunmuştur.
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI