KELEŞ PROJELERİNİ PAYLAŞTI…

İyi Parti’nin Proje Lansmanı partililerin geniş katılımıyla yapılan lansman toplantısında Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş yeni 100 Projelerini partililerle paylaştı.
 Tarih: 12-03-2024 00:37:23
KELEŞ PROJELERİNİ PAYLAŞTI…

 

Yerel seçimlerde Belediye Başkanı seçildiği taktirde Düzce’nin birçok sorunu var diyen Keleş, yeni Projelerinden, İçme Suyu Projesi, 4 adet 5 bin kapasiteli katlı otopark, Eski Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi, 6 Adet Düzce Belediyesi Kreşler, 4 Adet Mahalle Gençlik Merkezi, Acil Durum Operasyon Merkezi, Entegre Ulaşım Projesi ve Raylı Sistem, Ekolojik Köy Projesi, Hayvan Hastanesi, Uydu Kent Projesi örnek şehir olacak, Ucuz Konut Sahibi yapmak için Sosyal Konut Projesi, Ömür Boyu İyi Yaşam Merkezi, Öğrenciler için Kampüs Merkezi, Konuralp ve Kalıcı Konutlar ve Turizm için projeleri olan Keleş seçildiği taktirde yeni projelerini tek tek hayata geçirecektir.

Projelerini partililerle paylaşan İyi Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş yapmış olduğu sunumla izleyicilerden büyük alkış aldı.

 

Tecrübeli Belediyeciliği ile gittiği her yerde ilgi ile karşılanan Keleş şimdi yeni projelerini tanıtmak için vatandaşların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Etiketler
  Bu haber 119 defa okunmuştur.
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI