AYŞE KEŞİR OKAN YANMAZ’A SAVAŞ AÇTI…

Hastane inşaatı temel atma törenine kırık bacağıyla katılan Okan Yanmaz’ın bir kez olsun adını anmayan Ayşe Keşir, AK Parti proje tanıtım toplantısında sergilediği Okan Yanmaz karşıtı tavır, bu nasıl ittifak sorusunun sorulmasına neden oldu.
 Tarih: 05-03-2024 15:23:14
AYŞE KEŞİR OKAN YANMAZ’A SAVAŞ AÇTI…

Oysa 9 Eylül 2019 tarihinde dönemin Düzce Valisi Zülfikar Dağlı’nın makamında yapılan 50 yataklı hastane için imza töreni düzenlenmiş, Ayşe Keşir, dönemim ilçe başkanı Esvet Sarıoğlu’nun da hazır bulunduğu toplantıda konuşan belediye başkanı Okan Yanmaz, “ Mühim olan hastanenin yenilenmesi… Vekilim Ayşe Keşir ve  Valim Zülkif Dağlı’nın telkinleriyle ivedilikle sorunun çözümü için protokolü imzaladık. Her şey Akçakoca için hayırlı olsun” şeklinde açıklama yapmıştı.

Bugün yapılan temel atma töreninde Ayşe Keşir’in Okan Yanmaz’ın adından hiç söz etmediği gibi, inşaatın gecikmesinde Okan Yanmaz’ı suçlaması,  “ nedir bu husumet, bu nasıl ittifak” yorumlarına neden oldu.

 

 

 

Ayşe Keşir’in konuşmasını savaş ilanı olarak yorumlayan Akçakoca siyasetini yakından takip eden çevreler, Ayşe hanım çuvaldızı önce kendine sonra başkalarına batırsın, gecikmenin sorumlusu Okan Yanmaz değil bizatihi kendileri değerlendirmesinde bulundu.

Okan Yanmaz ise temel atma töreninde yaptığı konuşmada, Bugün, Akçakoca’nın sağlık hizmetlerinde yeni bir dönemin temelini birlikte attık. Emeği geçen tüm devlet kurumlarına çok teşekkür ediyorum. Memleketimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum “ dedi.

Mazbatayı aldığı günden itibaren ortaokul öğrencilerine ücretsiz ulaşım, gece 24,00’ten sonra sapak terminalden şehir merkezine ücretsiz servis,  Düzce, Alaplı ve Ereğli’ye giden yolcuların çektiği çileye son vererek sosyal belediyecilik anlamında sayısız yeniliklere imza atan Okan Yanmaz’ın,  islam dünyasının kutsal saydığı 3 aylara denk gelen bugünlerde Akçakoca Belediyesi tarafından organize edilen Ayasofya ve Eyüpsultan camilerine yapılan ziyaretleri diline dolayan CHP’li Fikret Albayrak’a

Etiketler
  Bu haber 173 defa okunmuştur.
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI