AĞA MAHALLESİ’NDE BAŞKAN FARUK ÖZLÜ’YE MUHTEŞEM KARŞILAMA

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, Ağa Mahallesi ziyaretinde coşkulu kalabalık tarafından karşılandı. Mahalleye kapalı düğün salonu müjdesi, mahalle halkına da istihdam sözü veren Özlü, “Ağa Mahallesi’nde sandıkları patlatalım” dedi.
 Tarih: 05-02-2024 17:12:01   Güncelleme: 05-02-2024 17:18:01
AĞA MAHALLESİ’NDE BAŞKAN FARUK ÖZLÜ’YE MUHTEŞEM KARŞILAMA

 

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi tüm seçmenlere ulaşmayı hedefleyen Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, Ağa Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Özlü, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, Merkez İlçe Başkanı Buğra Alp Kocaman, İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şulenur Kubilay Yılmaz ve Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Küçük ile birlikte gittiği mahallede meşale, davul ve zurna ile karşılandı.

“BÜTÜN DÜĞÜNLERİNİZİ MAHALLENİZDE YAPACAKSINIZ”

Parti bayrakları ile donatılan ve adeta bir miting alanına dönüşen mahalle meydanında, 7’den 70’e coşkulu kalabalığa hitap eden Özlü, “Sizlerden destek istiyoruz. Bizlere destek olun. Bu seçimlerde Ağa Mahallesi’nde sandıkları patlatalım” dedi.

5 yıllık belediye başkanlığı süresince Düzce’nin temel sorunlarını çözme yolunda büyük mesafeler kat ettiklerini anlatan Özlü, çok sayıda önemli projeyi hayata geçirdiğini vurguladı. Mahalle sakinlerine müjdeler veren Özlü’nün, “Bu mahalleye kapalı bir düğün salonu yapacağım. Artık bütün düğünlerinizi kendi mahallenizde yapacaksınız. Hayırlı olsun. İkinci iş olarak, Türkiye’nin en büyük et entegre tesislerini Düzce’ye getirdik. Dünyanın en modern et entegre tesisi ilimizde kuruluyor. Bittiği zaman sizlerden ete ve kasaplığa meraklı olan, sertifikası olan arkadaşlarımızı işe alacağız. Bahçeşehir Site Yönetim Şirketimizin çalışanlarının neredeyse tamamı sizin mahallenizden. Bundan sonra da şirketimizin faaliyet alanı büyüyecek ve sizlerden çalışmak isteyenleri işe alacağız” sözleri büyük alkış aldı.

KEŞİR: AĞA MAHALLESİNİN ABİSİ-BABASI OLMUŞ

Sıcak karşılama için mahalle sakinlerine teşekkür eden AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ise, “Başkanımızın az önce saydığı her bir müjde beni de çok heyecanlandırdı. Artık bu mahallede yaşayan hemşehrilerimiz Roman Kültür Evinde etkinlikler yapabilecekler. Kendi mahallesindeki salonda düğünlerini yapabilecekler. Faruk Bey Düzce’nin gururu, ama anlaşılıyor ki Ağa Mahallesi’nin de abisi-babası oldu” dedi. Keşir, mahalle sakinlerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını iletti.

Düzce Milletvekili Ercan Öztürk ise, inşaatı devam eden Roman Kültür Evi projesi ve düğün salonu müjdesi için Başkan Özlü’ye teşekkür etti.

Özlü ve partililer, davul zurna ve alkışlar eşliğinde geldikleri mahalleden, yine aynı şekilde uğurlandılar.

 

  HABER VİDEOSU
Etiketler
  Bu haber 172 defa okunmuştur.
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI