YENİDEN REFAH BOĞAZİÇİ’NDE ADAYINI TANITTI

31 Martta yapılacak Yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisi’nin Boğaziçi Belediye Başkan Adayı tanıtım programı düzenlendi.
 Tarih: 27-02-2024 18:03:47   Güncelleme: 27-02-2024 18:05:47
YENİDEN REFAH BOĞAZİÇİ’NDE  ADAYINI TANITTI

 

Programa Genel Başkan Baş danışmanı ve Yeniden Refah Düzce Belediye Başkan Adayı Davut Güloğlu, Genel başkan yardımcısı Mustafa Sezgin, Gençlik Kolları Genel Bşk.Melih Güner, -MKYK Üyeleri Harun Pala,  Bilal Bostancı -Gençlik kol. Genel Bşk Yrd. Mithat Kütükoğlu, İsmail Can Kaya, Hasan Basri yiğit, Abdülhamit Gözcü,  Program sunucusu  Genel Başkan özel sunucusu Bilal Arslan ,Yeniden Refah Partisi  Düzce il başkanı yönetimi, çevre ilçeler ve başkan adayları,  Bölgenin Tek Kadın Belediye Meclis Üye  Adayı Fatma Şahin Kul ile birlikte diğer meclis üye adayları katıldılar…   

Mehmet Kütükoğlu’nun Boğaziçi Belediye Başkan Adayı olarak açıklandığı toplantıda Genel Başkan Fatih Erbakan’ın başarı mesajının okunmasının ardından kürsüye çıkan Yeniden Refah Düzce Belediye Başkan Adayı Davut Güloğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi…

“Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan ile beraber Milli Görüş bayrağının tek temsilcisi Yeniden Refah Partimizin Ahlaklı Belediyecilik anlayışını Düzce'ye taşımak için yola çıkıyoruz. Akademisyenlerimizin hazırladığı projeler ve Milli Görüş kadrolarıyla eskiyi yıkmaya değil; eskiyi güzelleştirmeye geliyoruz.

Düşmanlık etmek için değil, sevgi göstermek için geliyoruz. Kazanmak için değil Şehirlerimize Sahip Çıkmak için geliyoruz. Düzce'nin Refahı İçin Şehrine Sahip Çık diyoruz.

Düzce’mizde işi ehline teslim edeceğimiz bir yönetim anlayışı ve tasarruf tedbirlerimizle birlikte vatandaşımızın sırtında değil yanında olacağımızı ve 94 ruhuyla yeniden tüm ihtiyaçlara koşacağımızı ilan ediyorum. Düzce’miz için omuz verecek olan ve ihtiyaçlarına çözüm üreten tüm vatandaşlarımıza kapımız sonuna kadar açıktır.

Düzceli hemşerilerimize karşı; Patronu değil, evladı olacağız. Engel değil, destek olacağız. Alan değil, veren olacağız. Gruplaşmayacak, bir bütün olacağız. Hep birlikte Düzce için çalışacak, Düzce için refah vakti diyeceğiz !  Boğaziçi Belediye Başkan Adayımız Mehmet Kütükoğlu’na başarılar diliyorum. Allah çıktığımız yolda muvaffakiyetler nasip eylesin. Hayırlı olsun."

 Yeniden Refah Boğaziçi Belediye Başkan Adayı Mehmet Kütükoğlu ise “Biz paylaşımda, yönetimde adaleti tesis etmek ve ülkemiz insanının müreffeh seviyelere ulaşması için, Düzce’miz ve Boğaziçi’miz için yola çıktık” dedi.

   “Dr. Fatih Erbakan önderliğinde 2018’in Kasım ayında kurulan bir partiyiz.Diyen Kütükoğlu konuşmasını şöyle tamamladı.   “ Bu süreçte merhum Erbakan hocamızın çizmiş olduğu Milli Görüş çizgisinde çok güzel çalışmalar yaptık. 81 ilde teşkilatımızı tamamladık. Bugün en önemli imtihanımız olan 31 Mart Yerel seçimlerine hazır olduğumuzu duyuruyoruz.  Düzce’de olduğu gibi Boğaziçi beldemizde de  bu seçimlere tamamen hazırız, Boğaziçi’nde değişim şart”  

Etiketler
  Bu haber 859 defa okunmuştur.
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI