SELAMİ SAVAŞ “GENÇLİK ENERJİMİ YIĞILCA’YA DAHA FAZLA HİZMET ETMEK İÇİN KULLANACAĞIM”

Düzce’nin ve Yığılca’nın sevilen iş insanlarından olan Savaşlar Fındık CEO’su ve Yığılca Belediyesi Başkan Adayı Selami Savaş, gençlik enerjisini, memleketi Yığılca’ya daha fazla hizmet etmek, üretmek ve geliştirmek için kullanacağını söyledi.
 Tarih: 05-03-2024 15:33:14
SELAMİ SAVAŞ “GENÇLİK ENERJİMİ YIĞILCA’YA DAHA FAZLA HİZMET ETMEK İÇİN KULLANACAĞIM”

 

Genç yaşına rağmen ilçede adından söz ettiren ve yaptığı işlerle kendisini kanıtlayan Ak Parti Yığılca Belediye  Başkan  Adayı Selami Savaş, yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

‘’Değerli Hemşerilerim,

Doğduğum, büyüdüğüm, her bir sokağında birbirinden güzel anılar biriktirdiğim, eğitim için gittiğim yerlerde bile her zaman memleket özlemi duyduğum, her köşesini daha da güzelleştirmek için heyecanlandığım güzel memleketimin, güzel insanları hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum

Genç bir kardeşiniz olarak, bilgi ve birikimlerimle, önceliğimi bilime vererek hep beraber memleketimizin bugününü dünden, yarını ise bugünden daha güzel yapacağız.

Gençliğimin enerjisini, memleketime daha fazla hizmet etmek, üretmek ve geliştirmek için kullanacağım.

Sokaklarında, çocuklarının, gençlerinin, yaşlılarının mutluluk içinde huzurla gezebildiği bir Yığılca’yı hep beraber kuracağız.

Hayallerimizin, ufukları zorladığı bir nesli hep beraber yetiştireceğiz.

Hasanlar Barajımızın, Paşabükü mevkiimiz, Sarıkaya Mağaramızın, Tarihi Kocameşe’mizin, Çanaktarla’mızın, Köknarlığ’ımızın, Melen Çayımızın, Saklıkent Şelalemizin, Yoğunpelit Şelalelimizin, özellikle Yedigöller’imizin, Yaylarımızın, Geyikbeli Kanyonumuzun kısacası doğamızın bütün güzelliklerini, önce ülkemize sonrada tüm dünyaya tanıtmaya çalışacağız.

Sosyal tesislerimizle, Kamp yaşam alanlarımızla, Turizm potansiyellerimizi gün yüzüne çıkartıp, İlçemizin bilinirliliğini arttıracağız.

Arımıza ve balımıza, çileğimize, kestanemize, fındığımıza sahip çıkıp markalarımızı güçlendireceğiz.

İlçemizde BELMEK’i hayata geçirip ev hanımlarımızı meslek sahibi yapacağız. Turizmin getirilerinden hane halkına katkıda bulunacağız.

Gençler; sizler bugünün ortakları, yarının sahiplerisiniz!

İşte bu yüzden sizleri yönetime ortak edip, ilçemizi hep beraber güzelleştireceğiz, hep beraber yöneteceğiz.

Her zaman gurur duyduğum Yığılca’mın; çocukluktan beri hayalini taşıdığım bu düşüncelerle daha ileriye götürmek için vatandaşın kendi partisi olan AK Partimizden Yığılca Belediye Başkanlığına Aday Adayı olduğumu ilan etmekten onur ve gurur duyuyorum.

Birlik ve beraberlik içinde hep beraber inşa edeceğimiz Yığılca’mız için desteleriniz bekliyor, küçüklerimin gözlerinden, büyüklerimin ellerinden öpüyorum. Tekrardan her birinizi saygı ile selamlıyorum.

Niyetimiz hâyr, akıbetimiz hâyrolsun. Kalın sağlıcakla.’’

 

Etiketler
  Bu haber 1178 defa okunmuştur.
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI