MUHSİN YAVUZ’DAN AÇIKLAMA…

AK Parti tarafından 2024 yerel seçimleri için Çilimli Belediye Başkan adayı olarak gösterilmeyen mevcut Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz bir açıklama yayımladı.
 Tarih: 16-02-2024 17:11:20
MUHSİN YAVUZ’DAN AÇIKLAMA…

 

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesinde ilçe adayları belli oldu. AK Parti tarafından 3 dönemdir başkanlık görevini yürüten Muhsin Yavuz yerine Yılmaz Yıldız aday olarak gösterildi. Yıldız’ın aday gösterilmesinin ardından Muhsin Yavuz’un başka bir partiden aday olacak mı sorusu açıklığa kavuştu. Konu hakkında bir açıklama yayınlayan mevcut Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, başka bir parti veya bağımsız olarak aday olmayacağını belirterek kendisine teklif getiren partilere de teşekkür etti.  

Yavuz yaptığı açıklamada,

‘‘Millete hizmet davasına milli görüş efsane lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamla çıkıp, O'nun rahle-i tedrisatında geçerek ve “halka hizmetin Hakka hizmet" olduğunun idrakiyle yaklaşık 20 yıldır Düzce ve Çilimli'ye hizmet etmekteyim.

Büyük Türkiye Davası'nda dünya liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'la 15 yıldır yol arkadaşlığı yapmanın haklı onurunu ve gururunu yaşıyorum. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturuyla 15 yıldır da belediye başkanı olarak Çilimli halkına hizmet ettim.

Bu süreç içinde çocukluk arkadaşım olan ve 15 yıldır belediyede başkan yardımcım olarak görev yapan Yılmaz Yıldız kardeşim partimiz tarafından Çilimli Belediye Başkan adayı gösterilmiştir. Öncelikle kendisine başarılar diliyor ve tebrik ediyorum.

Özellikle 15 yıldır yaptığı hizmetin mükâfatı olarak Yılmaz Yıldız'ın kamuoyunda ve partide kabul görmesini başkanlığım riyasetindeki hizmet tarlamızın ürünü olarak görmekteyim.

Bu süreç içinde bana diğer partilerinden belediye başkan adaylığı teklifinde bulunan tüm siyasi parti il başkanlarına teşekkür ediyorum.

Hiçbir partiden aday olmayacağım gibi, bağımsız aday olmayı da düşünmüyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde gerçek belediyecilik yolunda yapılması gereken hizmetleri gönülden fiili olarak da desteklemeye devam edeceğim.

Çilimli halkının şahsıma gösterdiği teveccüh ve samimiyete gönülden teşekkür ediyorum.

Bir bayrak yarışı olarak gördüğümüz hizmet anlayışımızda devraldığımız çıtayı daha yukarılara çıkardığımıza inanıyorum ve bu bayrağı aynı şekilde partimiz iradesiyle aday gösterilen Yılmaz Yıldız'a teslim ediyorum.

Çilimli'ye hizmet noktasında partimiz bayrağı altında 15 yıldır olduğu gibi bugün de hizmete devam edeceğiz.

Şimdilik siyasete kısa ve kerhen mola veriyorum.

Düzce ve Çilimli'nin meselelerine duyarsız kalmayacak, her zaman en hassas şekilde kamuoyunda dile getirecek ve “durmak yok yola devam❞ edeceğiz. Halkım ve kamuoyundan tarafıma gösterilen teveccüh ve desteklerden dolayı gönül yoldaşlarımın herbirine teşekkür ediyorum.

Seçime katılan tüm başkan adaylarına başarılar diliyorum.

 

Çilimli için hayırlısı olsun. Halkımız özgür iradesiyle gelişmeleri değerlendirip, iradelerini sandığa yansıtacaktır

Biz doğru olacağız, doğrular da bizi bulacaktır.

Gerçekler zamanla anlaşılır.

Durmak yok, yola devam.

Saygılarımla’’ dedi.

Etiketler
  Bu haber 325 defa okunmuştur.
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI