“İSTİKBAL VAAT ETMEYEN ALTERNATİFLERE YÜZ VERMEYİN”

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, Konuralp bölgesinde gerçekleştirdiği seçim çalışmasında, yerel seçimlerde şahısların öne çıktığına dikkati çekerek, “3 ayda bir parti değiştiren adamlardan size hayır gelmez. Bunlara güvenmeyin, inanmayın. İstikbal vaat etmeyen alternatiflere asla yüz vermeyin. Sizlerden 31 Mart’ta bizi unutmamanızı ve destek olmanızı istirham ediyorum.” dedi.
 Tarih: 28-02-2024 01:00:00   Güncelleme: 28-02-2024 01:04:00
“İSTİKBAL VAAT ETMEYEN ALTERNATİFLERE YÜZ VERMEYİN”

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, 31 Mart yerel seçimlerine adım adım yaklaşırken, saha çalışmalarına hız verdi. Düzce’nin göz bebeği, binlerce yıllık medeniyetlere ev sahipliği yapmış olan Konuralp’e çıkarma yapan Özlü, coşkulu şekilde karşılandı.

Gününü Konuralp’te geçiren, pazaryerinde vatandaşlarla hem hal olan ve ardından çadır programında vatandaşlarla bir araya gelen Özlü’ye AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Merkez İlçe Başkanı Buğra Alp Kocaman ile partililer eşlik etti.

 

KONURALP; TURİZM BAKIMINDAN ÖNEMLİ MERKEZ OLACAK

Programda ilk olarak tarihi antik tiyatro kazılarına ilişkin değerlendirmede bulunan Başkan Özlü, şöyle konuştu;

 “Konuralp’i Dünya kültür mirasının bir parçası yapıyoruz. Geçen yıl Türkiye’de yapılan arkeolojik kazılarda 10 önemli eser bulundu. Bu 10 eserden birisi Konuralp’te bulundu. İstanbul’a en yakın antik tiyatro burası. Yaptığımız kazılarda antik tiyatro sağlam çıkıyor. Bu sene arkeologlar bütün ülkelerde yapılan kazılardaki eserleri sıralayacaklar. Bu sene de ilk 10 da yer alacağız. Geçen sene bulduğumuz aslanlı mozaik Türkiye’de eşi benzeri olmayan bir eserdir.

Bana diyeceksiniz ki; bunun bize faydası ne? Bizim amacımız Konuralp’i Türkiye’nin en önemli destinasyon merkezlerinden biri haline getirmek. Arzu ediyoruz ki her hafta Düzce’ye ve bu destinasyon merkezine en az 10 bin kişi gelsin. İnsan gelmezse burası şenlenmez. Gelişmez. Türkiye’de bazı kentler var, Safranbolu, Beypazarı gibi. İnsanlar akın akın buralara gidiyor. İnsanlar Konuralpe niye gelsinler. Tarihi görmek için gelecekler. Geldiklerinde de para bırakacaklar. Ticaret böyle gelişir. Buraya yöresel ürünler çarşısı açacağız. Yaptığımız iş çok büyük, çok önemli. Yüzde 75 kazılar tamamlandı. Kalan kısmını da bu süreçte tamamlayacağız. Turizm bakımından burası Türkiye’nin ve Düzce’nin önemli bir merkezi olacak.”

KONURALP’LİLERLE MÜJDELERİ PAYLAŞTI

Bölge sakinleri ile sık sık bir araya geldiğini belirten Özlü, bu görüşmelerde kendisinden bir sosyal tesis talebi olduğunu dile getirerek, “Onu da yapacağız. Belediyenin işleteceği bir tesis olacak” dedi. Başkan Özlü, ayrıca yeni bir müzeni müjdesini de vererek, “Konuralp için çok daha büyük projelerimiz var.  Biliyorsunuz bir müzemiz var. Deprem sırasında biraz hırpalanan eski müzemiz var. Yapılan çalışmalarda riskli olduğu ortaya çıktı. Şu anda ziyarete kapalı.  Konuralpe çok güzel bir kültür merkezi yapacağız. Eski belediye binamızın olduğu yerde. O bölgede yine bir kısım arazileri de kamulaştırarak bir büyük müze yapacağız. Ahşap ve taş ağırlıklı olacak. Kazılarda çok sayıda bulunan eserleri orada sergileyeceğiz. Geniş bahçesi olacak. Otopark olarak kullanılacak” diye konuştu.

YEREL SEÇİMLER DE ŞAHISLAR ÖNE ÇIKIYOR

Yerel seçim takviminin işlediğini ve 31 Mart’ta yapılacak bir seçim olduğunu hatırlatan Özlü, “Esasen bu akşam bunun için bir araya geldik. Bu seçimler, 14 ve 28 Mayıs seçimlerinden farklı. Yerel seçim. Burada şahıslar biraz daha öne çıkıyor. Sizlerden ricam bu seçimde siyasal görüşümüz ne ise onu bir kenara bırakalım. İstikbal vaat etmeyen alternatiflere asla yüz vermeyin.  Sizlerden 31 Mart’ta bizi unutmamanızı ve destek olmanızı istirham ediyorum.  Bize güvenin bize inanın.” Dedi.

İTİBAR EDİLMEMESİ, GÜVENİLMEMESİ GEREKEN İNSANLAR VAR

Genel siyasetten kısa anekdotlarla hafızaları tazelemeyi de ihmal etmeyen Başkan Özlü, şöyle konuştu;

“Bundan 8 ay kadar önce Türkiye’de 6’lı masa vardı. Kimilerine göre kumar masası kimilerine göre ittifaktı. Bugün neredeler. Yoklar. 6’lı masanın muhtelif versiyonları bu seçimlerde de aday olacaklar ve karşınıza gelecekler. Bunlardan bir kısmı var ki; asla ve kata itibar edilmemesi ve güvenilmemesi gereken insanlar.  Bakıyorsunuz 10 ay öne bir partide 5 ay sonra başka bir partiye geçmiş, aradan 3 ay geçiyor üçüncü partide. 3 ayda bir parti değiştiren adamlardan size hayır gelmez. Bunlara güvenmeyin, inanmayın.

ERBAKAN HOCA’NIN HAYALLERİNİ AK PARTİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Rahmetli Necmettin Erbakan hocamızın adını Konuralp’te üniversiteye çıkan bir caddeye verdik. Bu adı biz verdik. Severek ve isteyerek verdik. Şimdi bir takım adamlar çıkmış; ‘ben onun mirasçısıyım, bu miras benim’ diyor. Bu saltanat mı? Böyle bir şey olabilir mi? Erbakan hocanın hayallerini gerçekleştiren parti AK Parti’dir. Hayallerini gerçekleştiren adam Recep Tayyip Erdoğan’dır. Hiç kimse bugün çıkıp bize hayal satmaya kalkmasın. Gerçekleri konuşuyoruz. Bunlar bölücü, AK Partiyi bölmek isteyen organizasyonlar. Bunlar AK Partide istedikleri makamlara gelemeyenlerdir.”

 

Özlü’nün ardından konuşma gerçekleştiren AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ise başkan Özlü’nün görev süresi içerisinde gerçekleştirdiği çalışmaları, ortaya koyduğu vizyonuKonuralp’lilerle paylaştı.

Etiketler
  Bu haber 118 defa okunmuştur.
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI