“HİZMETLERİMİZ VATANDAŞLARIMIZIN TALEPLERİYLE GELİŞECEK”

Gümüşova Belediye Başkan Adayı Kenan Sübekçi, Gümüşova OSB’de faaliyetlerini sürdüren fabrika ziyaretlerinde çalışanlarla buluşmasına devam ediyor.
 Tarih: 05-03-2024 15:36:52
 “HİZMETLERİMİZ VATANDAŞLARIMIZIN TALEPLERİYLE GELİŞECEK”

 

Gümüşova  Belediye Başkan Adayı Kenan Sübekçi aday olduğu 31 Mart Yerel Seçimlerine yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaretler kapsamında Sübekçi, fabrika sahipleri ve çalışanları ile sohbet etti. Gümüşova  OSB’de düzenlenen ziyaretlerde çalışanlar, belediye hizmetleri konusunda taleplerini  Gümüşova  Belediye Başkan adayı  Kenan Sübekçi’ye iletirken yerel seçimlerde destek sözü de verdi.

“KALKINMA YERELDEN BAŞLAR”

Fabrika ziyaretleri kapsamında ORKA fabrikasına  konuk olan Başkan adayı Sübekçi, önce yöneticilerden fabrika çalışmaları hakkında bilgi aldı daha sonra üretim sahalarında çalışanları ziyaret etti. Sübekçi, kalkınmanın yerelde başladığını belirterek “Gümüşova’mız sanayisi, turizmi, tarımı ve ticareti ile bir bütündür. Şehrimizi yalnızca belediye hizmetlerini geliştirmek üzere emanet düşünmüyoruz. Bizim her konuda sorumluluğumuz var, bunun için bütün imkanlarımızı seferber edeceğiz. İfadesini kullandı

FABRİKA ÇALIŞANLARINDAN YOĞUN İLGİ

Ziyaretlerinde üretim tesislerini ziyaret eden Başkan adayı Sübekçi, burada çalışan Gümüşovalıları tek tek selamlayarak ikamet ettikleri yerleri sordu, belediyeden isteklerini dinledi. Çalışanların da büyük ilgi gösterdiği Başkan adayı Sübekçi, “rehberimiz sizin talep ve beklentilerinizdir.Gümüşova Belediyesi sizin kurumunuzdur. Vasıtasız hizmetin kaynağıdır. Vatandaşımızın memnuniyeti başarı kriterimizdir. Destekleriniz ile daha kararlı, daha başarılı yolumuza devam edeceğiz inşallah” dedi.

 

Etiketler
  Bu haber 131 defa okunmuştur.
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI