15 Temmuz da Bizim Düzce Lisesi de Bizim

MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu Düzce Valisi Selçuk Aslan'ın yanında olduğunu belirten bir açıklamada bulundu.
 Tarih: 28-09-2023 11:06:21
15 Temmuz da Bizim Düzce Lisesi de Bizim

Hain fetö kalkışmasında Düzce halkının amasız, fakatsız devletine ve milletine sahip çıkması bilinen bir gerçektir. Bu sürecin en büyük tanığı Milliyetçi hareket Partisidir. 
Düzcemizin tarihi ve kültürel dokusunu muhafaza etmek hepimizin ortak gayesidir.
Şehir gelenektir, şehir gelecektir.!Geleneklerini ve şehrin simgelerini geleceğe yansıtamayan toplulukların kültürel erozyona uğramaları kaçınılmazdır. Bir şehrin kimliğini tanımlayan en önemli unsurlardan biri şehrin tarihi hafızasıdır. 
Doğduğumuz ve  yaşadığımız şehre duyduğumuz aidiyet unsurlarının toplamı,  şehir kimliği kavramının büyük bir parçasıdır. Düzce Lisesi şehrimizin en önemli tarihi hafızalarından biridir. 
Halkımızın beklentileri doğrultusunda Sayın Valimiz Selçuk Arslan, Düzce Lisesi adına sahip çıkarken destanlaşmış 15 Temmuz adını da Düzce'mizin en büyük ortaokuluna vererek yaşatmıştır.
Hem şehrimizin değerlerine sahip çıkarken hem de milletimizin kahramanlık gösterdiği 15 Temmuz destanımıza da sahip çıkmıştır. Sayın Valimizin 2001 yılında kaymakam adayı olarak başladığı tarihten bu güne kadar vatan millet hassasiyeti ön planda olmuş ve yapmış olduğu çalışmalar tarafımızca bilinmektedir.
15 Temmuz gibi hassas konularda gösterilecek zafiyet durumlarına en sert tepkinin Milliyetçi hareket partisi tarafından verileceği herkesçe bilinmektedir. Bu konu üzerinden sosyal medyada farklı hesaplarla koparılan yaygara, fitne fesat çıkarma amacında olup bunu hedefleyenler gayelerine ulaşamayacaktır.
Sayın Valimiz Selçuk ARSLAN’ın her daim yanındayız.

MHP Düzce İl Başkanı 
İlhami Caboğlu

Etiketler
  Bu haber 7297 defa okunmuştur.
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI