GÖLYAKA’DA EN GÜÇLÜ ADAY DEMİRCAN!

5 yıldır Gölyaka ilçesinde başarılı bir biçimde Belediye Başkanlığı yapan Yakup Demircan’ın 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde yeniden aday olmasına kesin gözüyle bakılıyor.
 Tarih: 03-03-2024 00:32:44
GÖLYAKA’DA EN GÜÇLÜ ADAY DEMİRCAN!

 

2019 yerel seçimlerinde en yakın rakibine 1381 oy fark atan Başkan Demircan, göreve başladığı günden itibaren yapıcı, birleştirici ve Gölyaka ilçesinde ayrım gözetmeksizin her kesimi kucaklayıcı bir yol izlemesi taktirle karşılanıyor.

Beş yıl boyunca devlet kurumlarıyla, milletvekilleriyle, İl Genel Meclis Üyeleriyle, AK Parti il ve ilçe teşkilatı ile birlikte çalıştığı Belediye Meclis Üyeleriyle kurduğu ilişki ve uyum belediyecilik hizmetlerinde gösterdiği performans başarısının temel anahtarı olarak yorumlandı.

SEL, DEPREM VE PANDEMİ…

Beş yıl boyunca bölgemizde yaşanan sel felaketleri, 23 Kasım Depremi ve 2 yıl süren pandemi döneminin yarattığı olumsuzlukları asla şikayet konusu etmeden, yaraların sarılması ve ilçenin yeniden ayağa kaldırılması için canla başla çalışan Demircan taraflı tarafsız her kesim tarafından takdirle karşılandı.

İLÇENİN HER NOKTASINA DOKUNDU…

Belediye başkanlığı yaptığı 5 yıl boyunca ilçenin her sokağına, her cadde ve mahallesine dokunan Başkan Yakup Demircan, başkanlığı devraldığı andan itibaren gençler için spor çocukları için oyun alanları yapımına öncelik verdi. Belediye araç parkının güçlenmesine ayrı bir önem veren Başkan Demircan, ilçede cenaze hizmetlerinin daha iyi yürütülmesi için yeni bir cenaze taşıma aracı, 2 adet Doblo hizmet aracı aldı.

MODERN KAPALI PAZARYERİ

İlçeye büyük bir ekonomik canlılık kazandıran kapalı pazaryerini görev süresi içinde tamamlayarak hizmete açan Başkan Demircan, yeni çöp kamyonu, Vidanjör, Kanal açma aracı Fen İşleri altyapısını güçlendirdi.

HER MAHALLEYE VE SOKAĞA DOKUNDU…

Şehrin altyapısına büyük önem veren Başkan Demircan, 80 bin m2 kilit parke, 27 bin ton asfalt, Kültür Park Sosyal Tesisi, Yeni Mahalle Sosyal Tesisi, 17 Ağustos Parkı Yazıpınar Konutlar Sosyal Tesisi, 2 adet tenis kortu, 9 adet futbol ve basket sahası, Güzeldere Şelalesi ve Tabiat Parkı’nda ki 3 bungalov evi 10’a çıktı, yapımı devam eden Gençlik Merkezi, 1 adet klimalı durak olmak üzere onlarca otobüs durağı yapılmasını sağladı.

Etiketler
  Bu haber 71 defa okunmuştur.
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI