FARUK ÖZLÜ SON 50 GÜNDE TEMPO ARTIRDI

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak seçimlere son 50 gün kala temposunu artırdı. Tüm seçmenlere ulaşmak isteyen Özlü, gündüz fabrika, işyeri, esnaf ve STK ziyaretleri, akşam ise kahvehane ve hane ziyaretleri ile mahalle toplantıları gerçekleştiriyor.
 Tarih: 13-02-2024 01:30:33   Güncelleme: 13-02-2024 01:31:33
FARUK ÖZLÜ SON 50 GÜNDE TEMPO ARTIRDI

 

Saha çalışmalarını sürdüren Başkan Faruk Özlü; beraberinde AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Merkez İlçe Başkanı Buğra Alp Kocaman, Kadın Kolları Başkanı Av. Şulenur Kubilay Yılmaz ve partililerin de katılım sağladığı çadır toplantısında Beyciler Mahallesi sakinleri ile buluştu.

Yoğun ilgi gören toplantıda, seçmenlere hitaben bir konuşma yapan Özlü, 22 yıldır AK Parti yönetimindeki Türkiye’nin edilgen bir ülke konumundan, uluslar arası dengelerde yeri olan küresel bir oyuncu konumuna geldiğini ifade etti. Bunun dünyanın en deneyimli ve bilgili lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başarısı olduğuna dikkat çeken Özlü, “Türkiye kendisinden izin alınmadan, kendisi hesaba katılmadan bu bölgede oyun kurulamayacağını gösteren bir ülke. Türkiye artık sınırları dışında operasyonlar yapabilen bir ülke. Kuzey Irak’ta, Suriye’de, Libya’da, Katar’da operasyonlar yapan bir ülke. Bütün bunları gerçekleştiren saygıdeğer Cumhurbaşkanımız’dır ve AK Parti’dir” dedi.

“BİZİM GÖREVİMİZ DOĞRULARI ANLATMAK”

31 Mart’ta yapılacak seçimler öncesi yaptıklarını ve yapacaklarını anlatmak üzere ziyaretler gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Özlü, “Milletin terazisi en doğru terazidir, milletin kararının başımızın üstünde yeri var. Ama şunu istemeyiz ki bir takım sahtekarlar, yalancılar insanların kafasını karıştırmasınlar, olmayacak vaatlerde bulunmasınlar, yalan söylemesinler. Bizim görevimiz doğruları anlatmak. Dosdoğru, bu ülkeye ve bu şehre hizmet etmek” dedi.

Belediyecilik faaliyetlerinin siyasi değil, tamamen teknik bir iş ve hizmet olduğunu dile getiren Özlü, “Bu seçimde AK Parti’den farklı siyasi görüşü olan arkadaşlarımızın, siyasi görüşlerini bir kenara bırakıp, sadece hizmet açısından bakmalarını istirham ediyorum. Bu şehre kim daha fazla kaynak aktarabilir ya da belediye bütçesini kim doğru dürüst harcar, karar verirken bunlara çok dikkat edelim” dedi.

5 yıllık belediye başkanlığı döneminin 2,5 yılının pandemi, deprem ve sel gibi afetlerle geçtiğini anlatan Faruk Özlü, “Bizim iş yapabildiğimiz süre 2,5 yıldır. İddia ediyorum, Türkiye’de bizim kadar çok proje yapan bir başka belediye yoktur. Yapacak daha çok işimiz var, onlar için buradayız. Sizlerden destek istiyoruz. Düzce gerçekten büyük bir değişim sürecine girdi. Son 5 yılda yaptığımız işlerin tamamı kalıcı iştir. Hiçbir zaman günü kurtarmayı düşünmedik. Her zaman Düzce’nin gelecek 50 yılını düşündük. Sizlerden AK Parti’ye destek istiyoruz. Bu seçimde belediyecilik hizmetlerini en iyi yapabilecek olanları desteklemenizi istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Etiketler
  Bu haber 400 defa okunmuştur.
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI