FARUK ÖZLÜ OSB’LERDE İŞÇİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, Düzce 1. ve 2. Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü ile tesiste faaliyetlerini sürdüren fabrikaları ziyaret etti. Fabrika sahipleri ve işçiler ile bir araya gelen Başkan Özlü, 31 Mart Yerel Seçimlerine ilişkin hitabında Düzce’de yaşanan gelişim atağının devamı için destek istedi.
 Tarih: 08-02-2024 21:30:26   Güncelleme: 08-02-2024 21:44:26
FARUK ÖZLÜ OSB’LERDE İŞÇİLERLE BİR ARAYA GELDİ

“EN İYİ HİZMETİ, EN İYİ BELEDİYECİLİĞİ KİM YAPIYORSA ONA OY VERİN”

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, 31 Mart Yerel Seçimleri’ne yönelik saha çalışmalarını sürdürüyor. Düzce’de üretim tesisi bulunan fabrikaların hem sahipleri hem de çalışanları ile buluşan Özlü, ‘Düzce’de bir kabuk değişimi yaşanıyor. Bu değişimin devamlılığı için kim yatırım getiriyorsa, parayı kim bulup bu şehrin inşasını yapıyorsa lütfen ona oy verin” dedi.

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, AK Parti Düzce teşkilatı ile il genelinde temaslarını sürdürüyor. Fabrika ziyaretlerinde Hasel Teknik Ahşap, Örma ve SBS Tekstil işletme tesislerinde üretim alanlarını inceleyerek çalışanlarla bir araya gelen Özlü, yaklaşan yerel seçimlere yönelik açıklamalarda bulunarak Düzce’deki gelişim ivmesinin artarak devam etmesi için kendisine destek vermelerini istedi.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, bir yandan belediye çalışmalarını yakından takip ederken bir yandan yeniden aday olduğu 31 Mart Yerel Seçimlerine yönelik ziyaretlerini sürdürdü. Düzce’de faaliyetlerini sürdüren fabrika sahipleri ve çalışanlarına hitap eden Özlü, “Hep birlikte görüyoruz, izliyoruz. Düzce kabuk değiştiriyor. Bu şehrin gelişimi için yaptığımız bütün çalışmalar sizlerin memnuniyeti ve mutluluğu içindir. Belediye hizmetleri siyasi değil, teknik bilgi birikimi gerektiren işlerdir. Biz herkes için alt ve üst yapı yatırımları yaparız. Herkes için sosyal hizmetlerimizi artırırız. Bu gelişim ivmesinin devamı ve kararlı yatırım atağının sürmesi adına bir seçim yapın isterim. Sizden ricam; bu şehre kim para getirebilir, proje yatırımlarını kim geliştirebilir bunu düşünerek oy verin. Her zaman ifade ediyorum; biz yaptık, yine biz yaparız. Bu konuda iddiam ortadadır. O yüzden bizi desteklemenizi istiyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaretlerinde tek tek selamlaştığı personellere önce nerede oturduğunu soran Özlü, merkez mahallelerde ikamet edenlerin çoğunlukta olduğunu görünce, belediye hizmetleri konusunda istek ve beklentilerini sordu, her konuda kendisine iletilen eksikleri dinleyen Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü “şehrimizi çok daha iyi yerlere taşıyacaksak bunları sizlerin öneri ve rehberliği ile yapacağız, desteğinize talibiz” dedi.

Etiketler
  Bu haber 305 defa okunmuştur.
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI