DÜZCE’Yİ İLÇE ZANNEDEN RİZELİ DÜZCE’DEN ADAY OLDU!

 Tarih: 25-12-2023 19:21:21   Güncelleme: 25-12-2023 19:26:21
DÜZCE’Yİ İLÇE ZANNEDEN RİZELİ DÜZCE’DEN ADAY OLDU!

Geçtiğimiz ay Düzce'yi ziyaret eden sanatçı Davut Güloğlu, Düzce'den ilçe şeklinde bahsetmişti... Rize'de doğup büyüyen ve Düzce'yle uzaktan yakından ilgisi olmayan Güloğlu, Yeniden Refah Partisi'nden Belediye Başkan Adayı oldu...

Yeniden Refah Partisi Düzce teşkilatının Düzce’ye yakışacak aday bulma arayışları nihayete erdi.

Yeniden Refah Partisi  Düzce teşkilatının Düzce’ye yakışacak aday bulma arayışları nihayete erdi.  Türkiye’nin tanınmış ismi Davut Güloğlu, Yeniden Refah Partisi, Düzce  Belediye  Başkan adayı oldu. Türkiye’nin birçok ilinden ve ilçesinden teklifler gelmesine rağmen Davut Güloğlu, Düzce’yi seçerek, Belediye başkan adaylığına yeşil ışık yaktı.

Türkiye’nin yakından tanıdığı, Dünyanın birçok bölgesinde verdiği konserlerde milyonlarca insana Türkiye’yi ve Türk müziğini tanıtan Davut Güloğlu’nun adaylığı ile ilgili olarak Genel Başkan Fatih Erbakan’ın adaylığına yeşil ışık yaktığı ve onay verdiği öğrenildi.

Türkiye’nin değeri olan, dünyanın birçok ülkesinde Türk sanatçı olarak konserler vermiş, Türkiye’yi en iyi şekilde tanıtmış Sanatçı Davut Güloğlu ile Düzce’nin hak ettiği yere gelmesi hem şehrin tanıtımı anlamında hem de sanatçı gözüyle Düzce’de adından bahsedilir bir il olması için Yeniden Refah Partisi Düzce teşkilatı Belediye başkan adayı olması için girişimlerde bulunmuştu. Bu noktada Güloğlu’nun içten, sıcak, samimi, halktan oluşunun yanı sıra Düzcelilerinde sevdiği bir isim olması Güloğlu’nun öne çıkmasına neden olmuştu. Genel Başkan Danışmanı ve Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi olması nedeniyle Genel Başkan Fatih Erbakan’ın onayı beklenirken, Düzce’yi mutlu eden  haber son dakikada geldi. Fatih Erbakan’ın da onay vermesi ile Davut Güloğlu, Türkiye’nin birçok ilinden ve ilçesinden Belediye Başkan adaylığı tekliflerine karşın Düzce’den Belediye Başkan adayı oldu.

Kaynak: Hür Haber

Etiketler
  Bu haber 344 defa okunmuştur.   Kaynak: duzcehurhaber.com
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI