Binlerce Düzceli Özlü’yü bağrına bastı

İstanbul’da düzenlenen aday tanıtım toplantısında Düzce Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, İstanbul dönüşünde Düzce’de tulum eşliğinde coşku ile karşılandı. Yaklaşık 2 bin kişinin karşıladığı Özlü, Düzce’nin gelecek 5 yılda sıçrama yaşayacağını söyledi.
 Tarih: 07-01-2024 22:30:59
Binlerce Düzceli Özlü’yü bağrına bastı

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan aralarında İstanbul'un da bulunduğu 11'i büyükşehir olmak üzere 26 ilin belediye başkan adayını Haliç Kongre Merkezi'nde açıkladı. Belediye Başkan Adayı açıklanan iller arasında Düzce’de yer aldı. Mevcut Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün yeniden aday gösterildiği toplantı sonrası Belediye Başkanı Faruk Özlü, Düzce’de partililer tarafından coşku ile karşılandı. İlk olarak Anadolu Otoyolu Gölyaka gişelerinde karşılanan Özlü, Aziziye Mahallesi’nde gençler tarafından durduruldu. Meşaleler ve Karadeniz yöresine özgü tulum ezgiler ile karşılanan Özlü, mahalle halkı ile bir süre sohbet ettikten sonra AK Parti İl Binasına geçti.

Burada bir açıklama yapan Özlü, “Bugün İstanbul’daydık. Sayın Cumhurbaşkanımız, teşkilatımız ve delegelerimizin yaptığı değerlendirmeler sonucunda 26 ilin belediye başkan adaylarını açıkladılar. Bugünkü toplantıda açıklanan iller arasında Düzce’de vardı. Sayın Cumhurbaşkanımız benim bir dönem daha belediye başkanlığı yapmam konusunda irade beyan ettiler. Beni Düzce Belediye Başkan Adayı olarak takdim ettiler. Bu vesile ile başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, partimizin yönetimine, teşkilatımıza şükranlarımızı sunuyorum. Bizim siyasetimiz, bizim siyaset yapma tartımız eser bırakma siyasetidir. Biz günübirlik işlerle siyaset yapmadık. Bugüne kadar hep kalıcı işler yaptık. Geçen 5 yılda yaklaşık 20 yıllık iş yaptık. Geçen 5 yılda Düzce’de yaptığımız işler Düzce’nin temel sorunları çözmekle oldu. Bundan 5 yıl sonra Düzce büyük sıçrama ve açılım yapacak. Ben bu inançla ve bu gayretle 31 Mart seçimleri için sizlerden çok çalışmanızı istiyorum. Vatandaşlarımıza gayretlerimizi, çalışmalarımızı anlatmanızı istiyorum. En yüksek oyla seçimleri kazanacağız. Ankara’da yüksek oy oranı ile yere seçimleri kazanan bir il olarak kendimizi ifade edeceğiz. Bu vesile ile hepinize teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun” dedi.

Etiketler
  HABER GALERİ
  Bu haber 241 defa okunmuştur.
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER MANŞET Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI