SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN VALİ ASLAN’A ZİYARET

İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz ve Sağlık Yöneticileri 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Düzce Valisi Selçuk Aslan’ı makamında ziyaret etti. Vali Aslan ziyarette, İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.
 Tarih: 15-03-2024 20:34:23
SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN VALİ ASLAN’A ZİYARET

 

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Düzce’de de 14 Mart Tıp Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Düzce Valisi Selçuk Aslan, İl Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Sabri Aktüre, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Hümeyra Bayram Akcan, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Gökhan Katırcı, Destek Hizmetleri Başkanı Arif Şahin, Başkan Yardımcıları Uz. Dr. Halit Berk Çanga, Halil Güler, Muhammed Sıddık Baran, Düzce’de hekimi ve yılın sağlık çalışını olarak belirlenen Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Abdullah Akçil ile Hemşire Elif Yıldırım Kedirli’yi kabul etti.

Ziyarette Düzce Valisi Selçuk Aslan, tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlayarak çiçek takdim etti.

Vali Aslan konuşmasında ise,  insan ve toplum sağlığını korumak için, gece gündüz demeden çalışan, bu kutsal mesleği büyük bir özveriyle ve fedakarlıklarla yerine getiren sağlık çalışanlarını tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Etiketler
  Bu haber 377 defa okunmuştur.
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SAĞLIK Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI