KARACA’DA ÖZLÜ’YE SEVGİ SELİ

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, seçim çalışmaları kapsamında çadır toplantısı için gittiği Karaca’da yoğun sevgi gösterileri ile karşılandı. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Özlü, “Bize güvenin. Bu şehrin kalkınması, büyümesi ve gerçek bir şehir olması için çok çalışacağız” dedi.
 Tarih: 13-02-2024 01:24:34
KARACA’DA ÖZLÜ’YE SEVGİ SELİ

Geçtiğimiz 5 yılda Düzce’nin her alanda değişimi ve dönüşümü için önemli projelere imza atan ve kalıcı yatırımları şehrimize kazandıran Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, ikinci dönemde hayata geçireceği projeleri anlatmaya devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Nusrettin ve Burhaniye Mahallelerinde kahvehaneleri ziyaret eden Başkan Özlü, burada vatandaşlarla selamlaşarak isteklerini dinledi. Ardından çadır toplantısına katılmak üzere Karaca Mahallesi’ne giden Başkan Özlü, burada vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgi gösterileri ile karşılaştı. 7’den 70’e coşkulu kalabalığın alkışları ve havai fişek gösterileri eşliğinde toplantının yapılacağı çadıra ilerleyen Özlü’ye, AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Merkez İlçe Başkanı Buğra Alp Kocaman, Kadın Kolları Başkanı Av. Şulenur Kubilay Yılmaz da eşlik etti.

ÖZLÜ: 5 YILDIR DOSDOĞRU GİDİYORUZ

Vatandaşları selamlayarak konuşmasına başlayan Başkan Faruk Özlü, 5 yıllık belediye başkanlığı döneminde çözülemeyen ve kronik hale gelen sorunlara el attıklarını ve çözüme kavuşturduklarını söyledi. “Neye söz verdiysek yerine getirmeye çalışıyoruz” diyen Özlü, yalnız bugünü düşünerek değil, geleceği de düşünerek hareket ettiklerini ve şehrin gelecek 50 yılına matuf kalıcı yatırımlara imza attıklarını dile getirdi.

Seçmenlere “Bize güvenin, AK Parti’ye güvenin” diye seslenen Özlü, bu şehrin büyümesi, kalkınması ve gerçek bir şehir olması için çok çalışacağını vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kalpleri mühürlenmiş, gözleri kör, dedikoduyu seven bir kesim var. Bunlara itibar etmeyin. Bu seçimde bizi destekleyin. Biz ayrımcılık yapmıyoruz. Bütün Düzce’yi seviyoruz. Valilik binasının bir eski haline bakın, bir yeni haline bakın. O binanın dış cephesi için Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya durumu arz ettim ve hemen 2 milyon lirayı gönderdi. Bırakın 2 milyon getirmeyi, bakandan randevu alamazlar. Daire Başkanı ile bile görüşemezler. Bundan 5-6 yıl önce Düzce’de belediye başkanının hangi arabaya bineceği ve belediyede işe alınan akrabalar konuşuluyordu. Ben hiçbir akrabamı işe almadım, almam. Son 5 yıldır dosdoğru gidiyoruz, hiçbir yanlış işimiz olmadı. Bu seçimde yalancı, iftiracı ve sahtekarlara prim vermeyin. Bizi desteklemenizi istirham ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Etiketler
  Bu haber 528 defa okunmuştur.
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI