“BU ÜLKE İÇİN BİR AMACI VE İYİ NİYETİ OLAN KİM VARSA AK PARTİ’Yİ DESTEKLER”

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, 31 Mart Yerel seçimleri yaklaşırken Düzce’de ziyaretlerini sürdürüyor. Her kesimden temsilciler ve vatandaşların misafiri olan Özlü, ‘AK Parti hayalleri gerçekleştiren bir kitle partisidir. Seçimlerde hizmet siyaseti anlayışı, kalıcı eser bırakma gayreti kimdeyse ona oy verin’ dedi.
 Tarih: 08-02-2024 22:27:07
“BU ÜLKE İÇİN BİR AMACI VE İYİ NİYETİ OLAN KİM VARSA AK PARTİ’Yİ DESTEKLER”

 

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Merkez İlçe Başkanı Buğra Alp Kocaman ve Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Küçük ile seçim ziyaretlerini sürdürdü. Düzce’de faaliyetlerine devam eden sivil toplum kuruluşlarına ziyarette bulunan Özlü, ilk olarak KADEM Düzce il temsilciliğinde kadınlarla bir araya geldi daha sonra Memur-Sen Düzce il yönetiminin misafiri oldu. KADEM ziyaretindeki açıklamalarında AK Parti siyasetinden söz eden Başkan Özlü seçimlerde kendisine destek isteyerek şunları söyledi: “Sebebi ziyaretimiz seçimdir, seçimlerde sizden destek istiyoruz. Tanıdığınız bildiğiniz kim varsa bize oy vermesini istiyoruz. Neden mi? Biz AK Parti olarak kitle partisiyiz. Biz ayırım yapmayız. Diğerlerinin reflekslerini biz gösteremeyiz. Bu duruşumuzla Türkiye’nin çoğunluğunu temsil ediyoruz. Ben gençler arasında anket yaptırdım. Bu anketlerde şöyle bir sonuç çıktı; dediler ki ‘Düzce’de hiç sosyal faaliyet yok, il dışına gidiyoruz’. Biz gençlerimizin taleplerine karşılık vermek için çalışmalar yaptık. Kütüphaneler yaptık, sosyal aktiviteler düzenledik, tiyatrolar ve sinemalar düzenledik. Düzce’de her yaştan vatandaşımızın hizmetindeyiz, hizmetinde olmaya devam edeceğiz.”

“BU ÜLKE İÇİN İYİ NİYETİ OLAN BİZİ DESTEKLESİN”

AK Parti’nin geniş yelpazeye hitap ettiğini belirten Özlü, Türkiye’de yapılanlardan söz ederek seçimlerin önemine vurgu yaptı ve şunları kaydetti:
“Bakın bu işlerde asıl olan inisiyatifin kimde olduğudur. İnisiyatif doğru adamlardaysa hiçbir sorun yoktur. Biz % 52 oy alıyoruz, ne yapıyoruz; Ayasofya’yı ibadete açıyoruz, Taksim’e camii yapıyoruz. İmam Hatip mezunlarının üniversite sınavı adaletsizliğini ortadan kaldırıyoruz. Kızlarımız başörtüsü ile üniversiteye gidiyor, bugün bu ülkede başörtülü general var. Bunu kim yapıyor? Sayın Recep Tayyip Erdoğan yapıyor. Bazı tartışma programlarında görüyoruz, Sayın Erdoğan’ın Siyonist olduğunu iddia ediyorlar, böyle bir şey olabilir mi? Dünyada Siyonist olacak en son kişi Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bu ülke için bir amacı ve iyi niyeti olan kim varsa AK Parti’yi destekler. Geniş yelpazeye hitap eden parti biziz. Dolayısıyla bu seçimde hizmet siyasetini tercih etmenizi istiyorum, desteğinize talibiz.”

MEMUR-SEN DÜZCE YÖNETİMİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Daha sonra Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan Memur-Sen Düzce il yönetiminde bürokrasinin çeşitli noktalarından temsilcilerl bir araya gelen Özlü, memuriyette yaklaşık 30 yıllık tecrübesi olduğundan bahsederek yaptığı konuşmasında şunları söyledi:
“Ben de memuriyetten gelen bir kardeşinizim. Kamuda 29 yıl 11 ay görev yaptım ondan sonra siyasete girdim. Bir kamu görevlisinin üstleneceği her görevde çalıştım, sizleri en iyi ben anlarım. Siyasette çok farklı profilde insanlar vardır. Kimi teşkilattan gelir, kimi iş adamıdır. Mecliste her meslek grubundan kişiler vardır. Toplumun yansımasıdır diyebiliriz. 2015 yılında milletvekili olduğumda hukukçular fazlaydı. 5 yıldır belediye başkanlığı yapıyorum. Bu görev ile daha önce yaptıklarım arasında ciddi bir fark var. Belediyecilikte hizmet alanlar ile sunanlar arasında doğrudan iletişim var. Vasıtasız iletişim kurulan ve doğrudan hizmet sunulan bir kurum belediyecilik. Belediyecilik kısıtlı kaynaklarla iş yapmaktır aslında. Bizim gibi 51 il belediyesi Türkiye’de toplam vergi gelirlerinin %1,5’inin 51’de 1’ini nüfusumuza göre alıyoruz. Belediyemizin kaynakları cari harcamalarımıza ancak yetiyor. Bu kısıtlı kaynaklarla bir şehrin ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bu hiç kolay değil. Biz ilgili bakanlıklardan, dışarıdan buraya yatırım getiremezsek bu gelirlerle hizmet yapmak mümkün olmuyor. Maaşlar ödenir, ulaşım zar zor döner bu kadar. Dışarıdan kaynak getiremezsek kendi kaynaklarımız, Düzce’mizin kendi dinamikleri bu şehrin kalkınması için yetmiyor.”

“İŞİMİZ SADECE BELEDİYE DEĞİL, İSTİHDAMA DA DESTEK SAĞLAMAK”

Düzce’de sadece belediye hizmetleri konusunda değil, her alanda kalkındırmak üzere yatırımlara öncelik yaptığını ifade eden Özlü, geçtiğimiz günlerde belediye taşınmazları arasına katılan 300 dönümlük arazi ve Mobilya Kent Projesi’nden söz ederek “Bir mobilya kent inşa etmek üzere 300 dönüm yer satın aldık. Bunu neden yaptık, orada Düzceliler çalışacak. Kimisi mobilya mağazası açacak, kimisi restoran işletecek. En az 4 -5 bin kişiye istihdam sağlayacak. Bizim yaptığımız her iş esaslı, kalıcı işlerdir. Hep bir hesap ve kitaba göre iş yaparız. Bu ivme ve hizmet atağının devamlılığı için seçimlerde desteğinize talibiz. Bu işler siyasi değil, kalıcı işlerdir. Düzce’mizi geleceği ve ihyası içindir” dedi.

Etiketler
  Bu haber 560 defa okunmuştur.
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI