Belediye Başkan Yardımcıları merak ediliyor

Düzce Belediye meclisinin oluşmasıyla birlikte belediye meclisinden seçilecek olan başkan yardımcıları da merak edilmeye başlandı.
 Tarih: 25-04-2024 16:20:36   Güncelleme: 25-04-2024 16:25:36
Belediye Başkan Yardımcıları merak ediliyor

Düzce Belediye Meclisi geçtiğimiz günlerde ilk toplantısını yaptı. Toplantının ardından Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün belediye yönetimini nasıl şekillendireceği merak edilmeye başlandı. Kanun gereği Özlü, 4 memur 2 meclis üyesi olmak üzere 6 kişiyi belediye başkan yardımcısı olarak atama yetkisine sahip.

Meclis üyeleri arasından Düzce Belediye Başkan yardımcılığına yakışacak iki değerli isim ön plana çıkıyor.

Birincisi Hasan Günden, ikincisi ise Mine Met olarak görünüyor.

Hasan Günden, uzun süredir Düzce Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyor. Düzce Belediyesi ile ilgili birçok konuya ve projeye hakim olan Günden ayrıca sevilen isimler arasında yer alıyor. Mevzuata hakimiyetiyle de bilinen Günden özellikle kentsel dönüşüm, imar gibi konularda da mesleği gereği uzman isimler arasında gösteriliyor. Bu sebeple Hasan Günden’in görevine devam etmesi bekleniyor.

Mine Met ise Düzce Belediyesi ile Düzceliler arasında köprü vazifesi görecek bir isim. Bir dönem AK Parti il başkanlığı içinde ismi geçen ve siyasetin merkezinde yer alan Met, samimiyeti ve yıllardır halkın içinde olması, belediyeye karşı bazı tabuların yıkılmasına yardımcı olacak. Meclis üyelerine bakıldığında hemen hemen tamamı iş insanı ve meslekleri gereği halktan uzak çalışmak zorunda kalırken, Met’in hem sıcak kanlılığı hemde insan ilişkileri yeteneği göreve gelmesinin önünü açıyor.

KAYNAK : DÜZCE SON HABER

Etiketler
  Bu haber 926 defa okunmuştur.
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI